CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

WELCOME!!

Assalamualaikum kepada pembaca blog ini dan kepada yang bukan Islam. Hye :) Facebook:Prince Aiman ^^v

My Sister Khoshimoshi Yaty

Khoshimoshi Yaty (*.*)c

hehehe banyak akak aku,  ini lah yg Lawak sikit, pasal aper? pasal DIA TAK RETI NAIK BASIKALHARAP JERK BUDAK UNIVERSITY TAPI BASIKAL TAK RETI BAWAK....hahahx!!! nak video dia naik basikal??? xdapat nyer haha xleh nanti dia mengamuk macam haper tah.....so  scary....sgt.....

first time kenal tak lain tak bukan fb la kan~~~~haha time kenal dia caring sgt , yg paling aku ingat time aku demam dia suruh makan ubat hehehe macam2 dia pujuk aku suruh makan ubat, aku pun cair dgn rayuan nyer *haha rayuan sehh~~....tahun lepas dia slalu on9...tahun n hmm on9 jarang2 kalau chat hampeh balas x balas jerk~~~....xper2 kiter kena paham org U n kan~~~ hahaxx!!

1 time dating jeng jeng jeng~~~ pkr kan dia tinggi dari aku, uper nyer x..katek upernyer hahahx!! katek2 lawa gak kan~~ ahahx! then time tu jugak lah TERSERLAH KEPANDAIAN DIA BAWAK BASIKAL.....HAHAX!! ader gmbr dia bawak basikal and video dia bawak basikal..dasyat giler~~~ haha

erm one thing that i miss is webcam dgn dia, tahun lepas bukan main giler sampai kul 3 pagi webcam , ader la tunjuk anak kucing kan...hahax! skarang, cam tu la kan kena paham budak U skarang hahax!!

k sampai sini jerk pasal akak X RETI BAWAK BASIKAL..oit antention!!

I SAYANG U <3 :)  

2 ulasan:

khoshimoshi yaty berkata...

anda adalah satu-2 ny adq ku yg paling nakal .... btw akq syg awk deq ... :-)

Putera Aiman berkata...

hehehe

Catat Ulasan